Οι Υπηρεσίες μας
Τμήματα δημιουργικής απασχόλησης νηπίων

Μία προσφορά του σχολείου μας σε όλα εκείνα τα παιδιά που επιθυμούν να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με την ξένη γλώσσα. Η προσέγγιση γίνεται ευχάριστα μέσα από την κίνηση, τη μουσική και το ρυθμό, και τη συμμετοχή του παιδιού σε δραστηριότητες ζωγραφικής, χαρτοκοπτικής και παιχνιδιού. Ακολουθούμε, δηλαδή, τον τρόπο με τον οποίο το παιδί εντάχθηκε στη διδασκαλία της μητρικής του γλώσσας ώστε να κάνουμε την όλη διαδικασία απλούστερη αλλά και διασκεδαστικότερη.

Υπηρεσίες image
Υπηρεσίες image
Τμήμα παιδιών Πρώτης Δημοτικού

Ένα τμήμα προετοιμασίας όπου οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τη γλώσσα σταδιακά μέσα από ποικίλες και πάντα ευχάριστες δραστηριότητες ώστε να μάθουν το καινούριο αλφάβητο χωρίς άγχος για να έχουμε ένα θετικό ξεκίνημα. Το σχολείο μας πιστεύει πολύ στη σταδιακή ένταξη των μαθητών στη γλώσσα. Για το λόγο αυτό η διδασκαλία της πρώτης γραφής και ανάγνωσης γίνεται με προσεγμένο ρυθμό, ενώ φροντίζουμε στο διάστημα εκείνο οι μαθητές να ασχολούνται με την εκμάθηση των λέξεων / φράσεων που βοηθούν στην εκμάθηση της αλφαβήτου, χωρίς να τους επιβαρύνουμε με ορθογραφία.

A και Β junior

Τα πρώτα δύο βασικά επίπεδα στην εκμάθησης της ξένης γλώσσας. Στόχος μας είναι ο κάθε μαθητής να ανακαλύψει αυτό το νέο εκπαιδευτικό κομμάτι ευχάριστα, να μάθει να είναι ένας ανεξάρτητος και αυτόνομος μαθητής και να κάνει μια “γερή” αρχή σε αυτήν την νέα εκπαιδευτική διαδικασία.

Υπηρεσίες image
Υπηρεσίες image
Senior Levels

Αποτελούν τον “κορμό” στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας! Ο μαθητής κατανοεί όλα τα γραμματικά φαινόμενα, μαθαίνει λεξιλόγιο και αποκτά όλα τα εργαλεία που χρειάζεται να να προχωρήσει στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου.

Exam levels

Στον τομέα των εξετάσεων οι αλλαγές είναι παρα πολλές τα τελευταία χρόνια. Στο σχολείο μας φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε ενημερωμένοι και σε συναργασία με τον μαθητή και τον γονέα, να καθοδηγούμε το παιδί σωστά ώστε να αποκτήσει τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους όχι μόνο απο το Ελληνικό κράτος αλλά και στο εξωτερικό.

Συνεργασίες

Όλοι οι εξεταστικοί φορείς, όπως:
British Council (Cambridge/IELTS)
Hellenic American Union (Michigan/TOEIC /)
Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος
Ιταλικο Iνστιτούτο Aθηνών
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (NOCN)
Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Τμήματα Ενηλίκων

Το σχολείο μας δίνει μεγάλη έμφαση στην εξατομικευμένη διδασκαλία ενηλίκων η οποία βασίζεται στην προσεκτική ανάλυση των αναγκών τους. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μαθημάτα ξένων γλωσσών ειδικά για ενήλικες είτε με προσανατολισμό την απόκτηση κάποιου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας είτε την εξακρίβωση του επιπέδου του υποψήφιου με βάση κάποιο scoring scale όπως το IELTS ή το TOEFL. Το ΚΞΓ European Languages μπορεί να βοηθήσει επαγγελματίες με τμήματα ορολογίας στην ξένη γλώσσα που επιθυμούν ή να δημιουργήσει ειδικά τμήματα για την προφορική εξάσκηση ενηλίκων στο επιστημονικό τους πεδίο ή στο επάγγελμα που εξασκούν.

Σεβόμαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των ενηλίκων μαθητών και το γεγονός ότι έχουν πολλές άλλες υποχρεώσεις και για το λόγο αυτό η συνεργασία μας ξεκινά με μία συνέντευξη η οποία βοηθά τους καθηγητές να κατανοήσουν τί ακριβώς θέλει να πετύχει ο ενήλικας μαθητής, ένα σύντομο Placement Test και στο τέλος δίνουμε στον ενήλικα μαθητή τις προτάσεις μας και ορίζουμε από κοινού χρονοδιάγραμμα εργασίας με βάση το πρόγραμμα που τον βολεύει.

Υπηρεσίες image
Υπηρεσίες image
Επαγγελματική ορολογία

Ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους ενήλικες μαθητές μας αλλα και μαθητές λυκείου που έχουν ήδη ένα πιστοποιητικό στην Αγγλική Γλώσσα και θέλουν να προσθέσουν εφόδια στο βιογραφικό τους κάνωντάς το ανταγωνιστικό, είναι το πρόγραμμα σπουδών: Vocational English. Μια συνεργασία της Εxpress Publishing και του Πανεπιστημίου GREENWICH. Πρόκειται για κύκλους σπουδών επαγγελματικής ορολογίας, με εξετάσεις on line και με πιστοποιητικό και βεβαίωση σπουδών απο το Πανεπιστήμιο GREENWICH.

Χρήση της τεχνολογίας

Χρησιμοποιώντας το Belt study system (on line) γίνεται η απαραίτητη μελέτη και επανάληψη στο χώρο του σχολείου, με εξατομικευμένη δουλειά, στοχεύοντας στις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών. Δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να μελετούν μόνοι τους και να στηρίζονται στις δυνάμεις τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους.

– Αναδεικνύονται οι πραγματικές δυνατότητές τους, που ενδεχομένως δεν εκφράζονται μέσα στην τάξη λόγω χαρακτήρα ή μαθησιακών δυσκολιών.
– Υπάρχει άμεση βελτώση της επίδοσής τους στο επικοινωνιακό κομμάτι της γλώσσας.
– Επαναλαμβάνουν και εμπεδώνουν όλα όσα έχουν διδαχθεί στην τάξη σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.
– Έχουν άμεση αξιολόγηση της επίδοσης τους και εξοικονομούν χρόνο που θα αφιέρωναν στο σπίτι για μελάτη και επανάληψη.
– Ο μαθητής μελετά μέσα σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, με ολοκληρωμένο υλικό για όλα τα επίπεδα που μπορεί να συμπληρώσει την ύλη οποιασδήποτε σειράς βιβλίων.
– Εκτός απο τον υπολογιστή, υπάρχουν tablets αλλά και διαδραστικοί πίνακες και σε χρόνο που ο καθηγητής κρίνει και το πρόγραμμα σπουδών ορίζει, ο κάθε μαθητής παίρνει το tablet ή συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες μέσω του διαδραστικού πίνακα και βελτιώνει την απόδοσή του!

Υπηρεσίες image