Σχετικά με εμάς
Στόχοι μας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών European Languages και προσωπικά η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια σπουδών κα Μαρία Πλαρινού υπήρξε υποστηρικτής της δημιουργίας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου με διάφορους ρόλους, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, αντιπρόεδρος, ή πρόεδρος του Συλλόγου που έχει ως πρωταρχικό στόχο την διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων που βελτιώνουν τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες και προσφέρουν ενημέρωση και λύσεις σε γονείς και καθηγητές, ενώ μεριμνά και για την ψυχαγωγία των παιδιών.

Στόχος του ΚΞΓ European Languages είναι να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στους διδάσκοντες και στους μαθητές, μέσα από τους οποίους να εμπνευστούν οι μαθητές ώστε να μάθουν τις ξένες γλώσσες της επιλογής τους μέσα από το παιχνίδι, τη διαδικασία εξερεύνησης αλλά και τη χρήση της τεχνολογίας.

Εμείς image
Εμείς image
Η Φιλοσοφία μας

Το κάθε παιδί μπορεί!! Δεν γίνεται να προσπαθούμε να βάλουμε όλα τα παιδιά σε ένα “καλούπι”! Ο καθένας μας μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο, έχει διαφορετικά ταλέντα και δεξιότητες και σκοπός του κάθε εκπαιδευτικού είναι να βοηθήσει το παιδί να ανακαλύψει τα ταλέντα του και να αναδείξει τις δυνατότητές του .Η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να είναι ευχάριστη, σε ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον και ο δάσκαλος ενημερωμένος και έτοιμος να καθοδηγήσει τον κάθε τύπο μαθητή έτσι ώστε όλοι να επιτύχουν τους στόχους τους!